Bijzonderheden

 

 

 

Competitie afgelopen, top drie is bekend.

 

 

t Ven De Holtklotsers 2

De kampioen van deze afdeling sloot de competitie af in stijl. Bas Voorbij troefde Marian de Loey af en zorgde voor een verdiende voorsprong. Jos Raeymaeckers won eenvoudig van Jos Slijpen en zorgde voor een 4-0 ruststand. Ook de derde partij werd een prooi voor t Ven. Pieter Betzel versloeg Gert Hendrikx. Maar zoals wel vaker (zeker in het begin van het seizoen) moest Mia Boyen de eer redden voor De Holtklotsers. En ook deze keer lukte dat weer. Zij won van Frits Janssen en zorgde zo voor de eretreffer.

Kortste partij / 22 brt / Jos Raeymaeckers

Hoogste serie / 7 / Bas Voorbij & Jos Raeymaeckers

 

Ons Genoegen 2 BBC

Jo Janssen bracht niet wat hij de laatste weken liet zien. Wil Ueberbach profiteerde en won met ruim verschil. Ben Westheim leek tegen Robert Papen op weg naar een overwinning, maar een dankzij een sterk eindfase maakte Robert het als eerste uit. Ben maakte er nog twee in de nastoot en sleepte er zo een verdiend gelijkspel uit. De kortste partij kwam van Sven Ueberbach. Tegenstander Yvonne Keijsers legde hem het vuur aan de schenen maar kon niet voorkomen dat de tussenstand 1-5 werd. De laatste partij was behoorlijk spannend. Leo vd Berg had de beste papieren om te winnen, maar verloor uiteindelijk op 1 punt van Martin Amendt. Dankzij dit resultaat is BBC als tweede geindigd in de competitie.

Kortste partij / 21 brt / Sven Ueberbach

Hoogste serie / 7 / Ben Westheim

 

BC Roed Drp Velden

Via Hay Gielen kwam de thuisploeg met 2-0 voor. Hij was vanavond duidelijk een maat te groot voor Cees Mooy. Velden kwam sterk terug via Leo Brueren en Mark Bol. Zij wonnen van Theo Coort en Clara Poulissen. De laatste partij ging weer naar BC Roed Drp, Wilma Gielen won in een lange partij van Theo Kuypers. Ondanks de kleine nederlaag eindigt BC Roed Drp op de derde plaats.

Kortste partij / 20 brt / Mark Bol

Hoogste serie / 10 / Hay Gielen

 

Coba Ons Genoegen 1

Nico van Deur had in de eerste partij geen kind aan Marcel Keijsers en bracht zo de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. De stand werd weer gelijkgetrokken door Lon Driessen. Hij gaf Frits Wessels het nakijken. Via Mitch Alberts kwam Coba opnieuw voor te staan. Hij won van Michel Neve. In een spannende partij wist Tiny Wilmsen nipt te winnen van Eppie Rouleaux. Eppie haalde wel genoeg punten voor het matchpunt.

Kortste partij / 28 brt / Lon Driessen

Hoogste serie / 8 / Mitch Alberts & Eppie Rouleaux

 

De Witte Berg BC Tegelen

In de eerste partij won John Kusters van een matige Frank Testroote. Peter Peters verdubbelde de voorsprong ten koste van Jan Westheim. Via Erik Peelen kon BC Tegelen iets terugdoen. Hij versloeg Ron Driessen. De laatste partij was de meeste spannende. Hierin verloor Pascal Willems nipt van Ren Huys.

Kortste partij / 29 brt / John Kusters

Hoogste serie / 8 Peter Peters

 

Iedereen bedankt voor het sportieve seizoen.

Voor de deelnemers aan de PKs: veel succes!

 

 

Groetjes Rudy

 

 

Svp formulieren uiterlijk zaterdag bij me inleveren, dan kan ik meteen de stand bijwerken.

via mail: rudybeurskens@hotmail.com

via whats app: nieuw nummer: 06-3089-0176

thuis in de bus: Aerdberg 9, Steyl

 

LET OP: VELDEN HEEFT EEN NIEUW LOKAAL: MARKT 7, 5941GA VELDEN