Bijzonderheden

 

 

VELDEN EN DE WITTE BERG HEBBEN EEN NIEUW LOKAAL: MARKT 7, 5941GA VELDEN

 

 

t Ven blijft zonder te spelen toch koploper

 

 

De Holtklotsers Ons Genoegen 1

Nummer twee van de stand is Ons Genoegen 1. Maar de thuisploeg kwam brutaal op een 4-0 voorsprong. Ben Sternfeld haperde kort voor het einde van de partij even en zag dat Marcel Keijsers nog sterk terug kwam. Maar diens eindspurt kwam te laat en Ben won de partij. In de tweede partij zagen we een sterk spelende Marian vd Loey. Lon Driessen had een off day en had geen schijn van kans. Marian maakte het uit met een mooie serie van 6. Voor de bezoekers was het zaak om niet nog meer averij op te lopen. Invaller Harrie Nijs speelde een puike partij en gaf Gert Hendrikx het nakijken. In de laatste partij nam Tiny Wilmsen het op tegen Mia Boyen. Tot de tweede doorgang was het een spannende partij, maar Tiny had een goede eindfase en wist Mia te verslaan.

Kortste partij / 22 brt / Marian de Loey

Hoogste serie / 9 / Ben Sternfeld

 

BBC Coba

In de strijd om de derde plaats deed BBC goede zaken. Wil Ueberbach en Frits Wessels maakten er een spannende partij van, althans dat was totdat Wil 12 punten in de laatste drie beurten maakte en zo de partij naar zich toe trok. Mitch Alberts maakte een mooie serie, maar verder liet hij geen series noteren. Robert Papen speelde een constante partij won zonder problemen. Coba kwam via Eppie Rouleaux terug in de wedstrijd. Hij nam het op tegen Sven Ueberbach die vanavond niet kon overtuigen. Eppie blonk niet uit met series, maar ook hij speelde heel constant. Martien Amendt leek ogenschijnlijk onbedreigd te winnen van Jacky Rijvers. En ondanks dat Jacky kort voor het einde nog heel even een opleving kende was het Martien die de felicitaties in ontvangst nam.

Kortste partij / 25 brt / Wil Ueberbach & Robert Papen

Hoogste serie / 9 / Mitch Albers

 

Velden OBK

Cees Mooy won in een lange partij van Harrie Boers. De stand werd door Jeu Gartsen gelijkgetrokken, hij versloeg Leo Brueren. De laatste twee partijen werden gewonnen door de thuisploeg. Allereerst was het Mark Bol die Carin Engelen versloeg en vervolgens was Theo Kuypers te sterk voor Gardie Aarts. Velden neemt afstand van de nummer laatst en mag langzaam naar boven kijken. OBK verloor voor de vijfde maal op rij en haakt voorlopig af in de strijd om de bovenste plaatsen.

Kortste partij / 34 brt / Jeu Gartsen

Hoogste serie / 7 / Mark Bol

 

Ons Genoegen 2 BC Tegelen

Dankzij een heel sterk middenstuk (40 pnt in 10 brt) wist Frank Testroote te winnen van Toon Hendriks. Het werd weer gelijk omdat Jo Janssen won van Pascal Willems (+ 20%). Beide spelers begonnen sterk, maar alleen Jo kon dit volhouden. Ons Genoegen zette door en kwam op voorsprong, ondanks een matig begin (3 uit 13) wist Ben Westheim te winnen van Jan Westheim. Pascal Willems mocht nog eens aan de bak, deze keer tegen Yvonne Keijsers. Na een heel sterk begin viel Pascal ver terug, maar Yvonne kon niet profiteren en ze moest zich uiteindelijk gewonnen geven.

Kortste partij / 25 brt / Frank Testroote & Jo Janssen

Hoogste serie / 9 / Jo Janssen

 

BC Roed Drp De Witte Berg

Verslag volgt

 

 

Groetjes Rudy

 

 

Svp formulieren uiterlijk zaterdag bij me inleveren, dan kan ik meteen de stand bijwerken.

via mail: rudybeurskens@hotmail.com

via whats app: nieuw nummer: 06-3089-0176

thuis in de bus: Aerdberg 9, Steyl

 

LET OP: VELDEN HEEFT EEN NIEUW LOKAAL: MARKT 7, 5941GA VELDEN